top of page

2021 YILINDA BANANO

Banano adına harika bir yıl olan 2021 yılında olan gelişmeleri bu blog yazısında derledim.Ayrıca bu gelişmeleri kutlamak adına bu blog yazısını beğenip yorum kısmına Banano adresini yazan bir şanslı kişi 2500 Banano'nun sahibi olacak. İşte 2021 yılında olanlar;


1)COINEX LİSTELEMESİ



Banano 2021 yılına harika bir giriş yaparak geçtiğimiz yıla oranla %6354 değerlenerek topluluğunu ve yatırımcılarını mutlu etti. Artan işlem hacmi ve kripto ekosisteminde sahip olduğu aktif topluluk sayesinde Coinex borsasında listelendi. Bu listelenme ile kullanıcılar daha yüksek hacme ve itibara sahip bir borsada al-sat yapma fırsatı yakaladılar. Bu gelişme gelecekte olası borsa listelenmelerinin ve Banano'nun daha geniş bir yatırımcı kitlesine ulaşmasına olanak sağlayacak gibi duruyor. Ayrıca Coinex borsasında listelenmeyi kutlamak amacı ile Coinex borsasında 2 Milyon Banano Airdrop'u yayınlandı. Daha fazla bilgi için bağlantıya tıklayabilirsiniz.


2)BÜYÜK BANANO YAKIMI




Her yıl Banano'nun doğum günü olan 1 Nisan'da yapılan yakım 2021 yılında şimdiye kadar gerçekleşmiş en büyük yakım olarak gerçekleşti. Tam tamına 973.801.445,86 Banano yakılarak toplam Banano arzının yarısı yakılmış oldu. Yakılan Banano'nun o anki değeri tam 13.8 Milyon Dolar olarak kayıtlara geçti. Bu yakım ile piyasadaki enflasyonun önüne geçildi ve azalan arzla beraber Banano'nun fiyat artışında çok önemli bir etken oldu.


3) WRAPPED BANANO



2021 yılının en büyük gelişmelerinden biri de şüphesiz Binance Smart Chain(BSC) altyapısının yaşadığı muazzam gelişmedir. Banano'da bu alanda oluşan gelişmeye kayıtsız kalmayarak Wrapped Banano çalışmalarına başladı. Bu gelişme ile beraber Banano'nun BSC ekosisteminde yer alan Pancakeswap gibi swap borsalarında işlem görmesinin önü açılmış olacak. Banano 2021'in ilerleyen günlerinde yeni platformlar ve yeni alanlardaki gelişmeler ile yatırımcılarını mutlu etmeye devam edecek gibi görünüyor. Gelişmelerin tamamından anlık olarak haberdar olmak için Banano sosyal medya kanallarını takipte kalmanızda fayda var.


Bonus) CRYPTOMONKEYS&ALIENWORLDS TLM BİNANCE LİSTELENMESİ



Banano'nun NFT projesi olan CryptoMonKeys de Banano gibi 2021 yılında harika gelişmeler ile adını duyurdu. Bunlardan en büyüğü şüphesiz TLM kazımı yapmaya olanak sağlayan Alienworlds ile olan entegresiydi. Alienworlds oyununda CryptoMonKeys'e ait koordinatlarda kazım yapan ve stake ile TLM stake edenlere bir kaç haftada bir düzenli NFT ödülü yollanması ile beraber binlerce insan bu oyunda yerini aldı. Buradan kazandıkları TLM'ler ise TLM'nin Binance'da listelenmesi ile beraber muazzam bir kazanç fırsatı verdi. Birçok topluluk üyemizin kazanç sağladığı bu gelişme de 2021'e Banano ve CryptoMonKeys adına damga vurdu. Sosyal Medya Hesapları Web: www.Banano.cc Discord: #Anamur Instagram: BananoTurkey

Telegram: Banano Turkey



393 views70 comments
bottom of page